Start blog

cropped-tumblr_n5dlsfui1w1qkwi3ko1_12801.jpg

Mei 2014, het laatste bericht op de vorige blog (www.leerlingenroemenie.tk) eindigde met een groepsfoto. Op de foto zie je een hechte groep jongeren en begeleiders, die al een berg werk hebben verzet. Wij gaan op dezelfde voet verder, en hopen het project natuurlijk af te kunnen maken.

In april vertrekken wij met een groep van 25 personen naar Roemenië, de groep is nog niet helemaal compleet. Op dit moment zijn er nog enkele gesprekken.

Dit jaar gaan er weer leerlingen van het Noorderpoort en leerlingen van het Alfa-college mee.

Vanuit de opleiding Marketing, Communicatie en Evenementen ben ik uitgekozen. Mijn naam is Annemiek van Veen, ik ben leerlinge aan het Noorderpoort te Groningen. Met mijn opleiding Marketing, Communicatie en Evenementen kan ik mij tijdens dit project goed uitleven. Voor en tijdens de reis houd ik de blog bij en doe ik een aantal praktische zaken.

Er wordt alweer volop vergaderd, want er moeten nog veel praktische zaken worden geregeld. De vliegtickets zijn vorige week geboekt; wij vertrekken op woensdag 22 april naar Roemenië. Meer informatie over de reis krijgen de leerlingen op woensdag 4 maart.

Vanaf nu houd ik jullie op hoogte via deze blog.

2 gedachten over “Start blog

  1. Van zondag 8 mrt tot en met woensdag 11 mrt 2015 zijn wij (Frank, Gerrie, Hans en Theo) naar Roemenië gevlogen om het werk te inventariseren zoals het vorig jaar is achtergelaten.
    We hebben goed werk kunnen doen, afspraken gemaakt met Sorin de projectleider daar, bouwmarkten bezocht en geïnventariseerd wat er wel en niet aanwezig is op de werkplek, inmeten van het huiswerkverblijf en afspraken gemaakt omtrent het ontbijt en het verblijf op camping Ananas. Als het goed is kunnen wij met elkaar het dak monteren en afwerken in die 3 weken dat wij er zijn.
    Al met al zeer geslaagd. Groetjes van Theo

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s