Terugblik

Impressie 7

Op woensdag 4 maart 2015 hebben we voor het eerst kennisgemaakt de avond vond plaats op het Noorderpoort (Hagenzaal) te Groningen. De avond had een erg strakke planning dus begonnen we direct!

We begonnen de avond met het maken van een foto van iedere deelnemer, deze foto’s zijn later in het smoelenboek te zien. 

Natuurlijk moest iedereen nog worden voorgesteld; Gerry B begon met een voorstelrondje. Tijdens dit rondje vertelden de leerlingen over de opleiding en de werkzaamheden die we tijdens het verblijf uit zullen gaan voeren. 

Tijdens de avond vertelde Joke nog belangrijke informatie over de Roemeense cultuur en de werkzaamheden die Stichting Actie Roemenië allemaal al heeft uitgevoerd.

Wisten jullie bijvoorbeeld dat Stichting Actie Roemenië al meer dan 20 jaar werkzaam is in Roemenië? Zij begon heel kleinschalig met het verzamelen van voedselpakketten, nu bouwen zij samen met ons een huiswerkverblijf. 

 Ook moesten er tijdens de avond nog veel praktische zaken worden geregeld: iedere leerling jonger dan achttien jaar moet bijvoorbeeld papieren invullen en ondertekenen, om kinderhandel te voorkomen.

Na afloop van de avond hebben we onder strenge begeleiding van Hans bodywarmers gepast. Alle deelnemers krijgen een persoonlijke bodywarmer, de bodywarmers komen jullie waarschijnlijk nog vaak tegen op foto’s.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s