Voorbereidingen in Nederland

Op 21 april vertrekt er per vrachtwagen een vracht aan materialen naar Roemenië.

Afgelopen weken zijn de projectleiders, bouwdocenten en Stichting Actie Roemenië druk bezig geweest met het maken van lijsten en het verzamelen van materialen. Niet alleen materialen voor de verdere afbouw van het verblijf zullen worden meegenomen maar gelukkig zijn er ook goederen/materialen die het onze jongens op de bouwplaats en tijdens het eten en de pauzes wat aangenamer maken. Wij hebben van gulle gevers grote ketels gekregen waar wij nu gemakkelijk veel liters thee en koffie kunnen maken. Ook hebben wij van een groothandel nieuwe gasbranders gekregen om eten op te koken. Op een houtkacheltje duurt dat nl. wat langer……Daarnaast zijn wij erg blij dat wij een nieuwe zaagtafel kunnen meenemen die wij hebben gekregen van de Stichting LAMP.

Al met al heeft het ook dit jaar weer goed uitgepakt, de vrachtwagen zit dan ook meer dan vol! Gelukkig hadden Joke Mulder (Stichting Actie Roemenië) en het Noorderpoort (Melisseweg) nog ruimte om de materialen op te slaan! Zie foto’s

Woensdag 8 april a.s. is er weer een informatie bijeenkomst waar niet alleen de deelnemende leerlingen aanwezig zijn maar ook hun ouders. Ook nu weer vindt deze bijeenkomst plaats bij het Noorderpoort, locatie Pop Dijkema.

foto hansFoto's Joke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s