23 april 2015

Na een lange vermoeiende reisdag begon vandaag de dag voor ons pas om half negen, vijf voor half negen zat iedereen klaar in de ontbijtzaal. Het ontbijt bestond uit een omeletje, kaas en worst. De thee en koffie waren ze deze morgen vergeten! Na het ontbijt vertokken we naar Tichindeal,  een busreis van zo’n drie kwartier. We werden verwelkomd met koffie/thee. Dit was voor ons natuurlijk een erg goede start. Toen iedereen weer bij elkaar gekomen was, kregen we van Joke en Hans een rondleiding door het dorp waaronder ook de zgn. “Gipsy Hill” Hier wonen de meest armoedige mensen van het dorp. Tijdens de rondleiding mochten we een kijkje nemen in een aantal huisjes van de bewoners. Dit was voor velen een bijzondere kijk in een leven van een Roemeens gezin.

Weer aangekomen bij de kerk stond er een lunch voor ons al klaar. Na de lunch gingen we aan het werk, de ploegen waren tijdens het ontbijt al besproken. Iedereen kon direct aan het werk gaan. Na een werkdagmiddag van zo’n 4.5 uur heeft iedereen wel een goed diner verdiend. Kok Edwin heeft samen met Anna (tolk) het diner gekookt namelijk, hutspot met Roemeens worstje. Het diner sloten we af met een bezoek aan het plaatselijke winkel van Tichindeal. Om stipt half acht vertrokken weer naar de camping Ananas. Iedereen vertrok naar zijn/haar huisje om vervolgens weer bij elkaar te komen. Iedereen was het er over eens dat het een zéér nuttige dag was geweest. Daarnaast hadden wij prachtig weer!

Voor een volledige impressie kijk je bij foto’s & video’s.

3 gedachten over “23 april 2015

  1. Hi Annemiek, dat klinkt als een verrassend en mooi begin van jullie avontuur. Ik zie uit naar de volgende verslagen met foto’s. Succes en vooral veel plezier

    Like

  2. Wensen jullie veel succes de komende weken….en hopen dat de gewenste doel wordt bereikt. .en wij vinden het geweldig dat we jullie kunnen volgen….top!!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s