25 april 2015

Net als de vorige dagen begon deze dag ook om half acht. We waren erg benieuwd naar ons ontbijt, want tot nu toe hebben we namelijk iedere ochtend wat anders gekregen. Gelukkig viel het mee en hadden we een hard gekookt ei met komkommer en een stukje brood.  Ook hebben we volop koffie en thee.
Om stipt kwart over acht zat iedereen in de bus, om vervolgens weer naar de bouwplaats te rijden.
Aangekomen op de bouwplaats, kwam gelukkig al vrij snel de vrachtwagen uit Nederland. Deze is een zo’n drie dagen onderweg geweest, de ploeg van Daan was verantwoordelijk voor het uitpakken en wegzetten op de aangewezen plekken.
Tussen de vracht zat onder andere ook een zaagtafel, die direct in elkaar gezet kon worden door Ilse, Daan en Frans. De zaagtafel hebben we nu namelijk hard nodig bij de eigenlijke bouw van het dak.
Tijdens de lunch rond één uur kwam er weer een vrachtwagen en dit keer was het de  vrachtwagen met het gisteren bestelde hout. Dit hout was gistermiddag en vannacht speciaal voor ons gezaagd.
Na de lunch kon er direct weer worden gestart met de werkzaamheden, Jeroen en Kevin vertrokken samen met Joke, en Trieneke (Stichting Actie Roemenië) en Sorin naar de bouwmarkt. Jeroen en Kevin volgen de opleiding installatie techniek en hadden als opdracht een volledig installatieplan te maken voor de verwarming in het gebouw.
Omdat het hout nu is geleverd, kon de timmerploeg onder leiding van Daan beginnen met het dak. Nu het echte werk voor hun kon beginnen, begonnen zij hier met veel enthousiasme aan.
De elektriciens Gerwin en Danny zijn al druk bezig met de elektriciteit op de begaande grond, zij schieten hier al goed mee op. Opzichter Sorin zegt over deze twee jongens: ‘They are good boys!’
De ploeg die verantwoordelijk is voor het bijgebouw, onder leiding van Jonh schiet al lekker op en de jongens het tevens het erg gezellig.
Met alle meegeleverde goederen zij ook eindelijk onze vlaggen gearriveerd welke, met enige trots zijn op gehangen. Zie foto collage.

Om zes uur was het nog erg druk op de bouwplaats, iedereen was nog aan het werk. Toch was het tijd om te gaan eten, we hebben weer lekker genoten van een bord spaghetti.
Het werkoverleg was vandaag op de bouwplaats, dit omdat wij morgen een rustdag hebben.

4 gedachten over “25 april 2015

  1. Komt er binnenkort nog iets op de Blog…we kijken iedere dag maar missen een paar dagen…. het is zo leuk om het te volgen…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s