29 april 2015

De eerste week zit erop ! Hij is werkelijk omgevlogen en als we terug kijken naar wat wij hebben gedaan, dan is er ontzettend veel werk verricht!

De opkomst bij het ontbijt gaat bijna voorbeeldig. Alleen Kevin was vanmorgen voor de 2e te laat en kreeg te horen dat de 3e keer heel bijzonder zou worden!
Jammer dat de dag met regen is begonnen want werken op de bouwplaats is onmogelijk. Omdat veel jongens erg benieuwd waren wát de Bouwmarkt Dedeman verkoopt zijn wij eerst naar Sibiu gereden en mochten de jongens daar een tijd rondlopen. En wanneer je deze jongens in een bouwmarkt neerzet is het net als of ze in een snoepwinkel rondlopen. Omdat het ook de dag van de inkopen was zijn we gelijk doorgegaan naar de supermarkt.
We hebben geluncht in ons Dorpje in de hoop dat het ’s middags minder zou regenen; helaas ! We zijn dan ook na het eten naar de camping terug gegaan. Dat kwam wel goed uit want nu konden de huisjes ook schoongemaakt worden omdat er een ‘inspectie’ zou plaatsvinden. Frank en Hans zijn na hun ronde tot de conclusie gekomen dat alles er goed uitzag. Volgende week woensdag is er weer een nieuwe inspectie.
Omdat morgen onze chauffeur voor het laatst is hebben een aantal besloten om met hem een kleine BBQ te houden. Het echte ‘nachtwerk’ neemt nu toch wel af en rond middernacht was het al aardig rustig.
We hopen op een droge dag morgen!

2 gedachten over “29 april 2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s