8 mei 2015

Helaas was Frank deze dag nog steeds ziek, Hans verzorgde zijn ontbijt. Jammer genoeg kon niet iedereen zich aan de vertrektijd houden, en vertrok de bus een later dan gepland.

Tijdens het ontbijt heeft Daan ons de indeling van de nieuwe ploegen verteld. Toen we na de busrit aankwamen op de bouwplaats ging iedereen direct aan het werk.
We hadden deze dag onze prioriteit op twee projecten gelegd, namelijk: het dak en het huisje van Stichting Actie Roemenië.
John had de leiding bij het huisje van de Stichting, ze zijn daar met een ploeg van vijf man bezig geweest met de bekisting en het storten van het beton. Dit gaat dus echt op z’n Roemeens; emmertje voor emmertje!

De ploeg van Daan en Gerwin was boven op het dak te vinden, zij hadden het streven om het dak deze dag dicht te krijgen.
Dit is gelukkig gelukt! We waren even bang dat het niet zou lukken, het was namelijk een erg warme dag en de jongens hadden het al meer dan gehad!
Nadat het dak dicht was is er al een start gemaakt met het spannen van de folie. Dit wordt morgen verder afgemaakt.

Zoals jullie in mijn vorige bericht hebben kunnen lezen heb ik samen met Hans de filmpjes voor ‘’Steps to my future’’ opgenomen.
Dit was weer een hele uitdaging, het filmpje van Edwin in de keuken viel nog wel mee, maar het filmpje van Daan was een ander verhaal.
Hans en Daan hadden namelijk bedacht dat ik de steiger wel op kon en het vanaf daar filmen, helaas voor mij en mijn angst voor ladders moest ik naar boven toe!
Het zijn twee super leuke filmpjes, waar ik ontzettend trots op ben.

Het was weer een drukke avond met een strakke planning! Om 18.00u gingen we eten vervolgens vertrokken we om 19.00u naar de supermarkt, we kwamen we om 19.30u aan bij de supermarkt. Om stipt 20.00u vertrokken we naar de camping, waar om 20.30u het eerste beoordelingsgesprek begon. Het waren dit keer korte gesprekken en iedereen kwam er met een glimlach vandaan.

Dit was vandaag vrije saaie dag, waarin hard gewerkt is en we het ook weer erg gezellig was!

Een gedachte over “8 mei 2015

  1. Goedemiddag allen, man man man wat gaat het mooi daar in Tichendeal, super om op afstand toch het werk te kunnen volgen. Ga vooral zo door. En Frank……beterschap toegewenst vanuit Hoogezand. Ilse, Annemiek en studenten. …zet hem op voor de laatste paar dagen en voor Gerrie, Frank en Hans…….jullie ook succes met de laatste loodjes. Tot Laterrrrr. Groetjes Theo

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s