10 mei 2015 – ‘Rust-Relax-Culti dag’

Vanmorgen hadden wij de luxe van later opstaan. Het ontbijt begon pas om 9.00u. Omdat vandaag onze William jarig was moesten wij dit ook opgepaste wijze vieren. Ook nu weer waren er nog gasten in het Gasthoff, en moesten wij het weer in zachtjes aan doen. We hebben ook voor William ‘Lang Zal Hij Leven’ geneuried, en het applaus gewapperd.

Gisteren zijn Andrea, Hans en ik alvast naar Astra Museum geweest waar ik de opdracht had om een tour van max. 1 1/2 uur in elkaar te zetten.
Na het ontbijt vertrok de bus om 10.00u en waren wij tegen 10.30u in het park. De rondleiding was natuurlijk niet het meest eenvoudig voor mij; ik moest technische details vertellen aan jongemannen die hier véél meer verstand van hebben! Al met al denk ik wel dat zij het leuk en interessant hebben gevonden. Na deze de tour hadden we nog tot 13.00u eigen tijd in het park.

Hierna hebben wij bij Super Mama in Sibiu geluncht en kon een ieder de stad in om souvenirs te kopen of een terrasje te pikken. Jullie kunnen je voorstellen dat dit laatste zeer in trek was!

Hans was al eerder met Daniël en Jeffrey naar de camping vertrokken om Yvonne en Uwe te helpen met de BBQ. Wij kregen namelijk dit eten aangeboden door de eigenaar van de camping. Iedereen vond het erg leuk en het eten smaakte ook voortreffelijk! Uiteraard werd er veel gezongen en gelachen en hadden we een hele leuke avond. Wel moesten wij om al 22.00u naar onze huisjes om de overlast bij de andere gasten te beperken. En………….het was echt stil om 00.00u!

Een gedachte over “10 mei 2015 – ‘Rust-Relax-Culti dag’

  1. Hi Miek,
    leuke afwisseling zo’n culti-relax dagje. Aan de andere kant best inspannend want het wat toch ook gewoon werken 🙂
    liefs en heel veel plezier de komende dagen
    ps, droom je er al weer van terug te komen?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s