11 mei 2015

Tijdens de eindeloze voorbereidingen van dit project heb je een aantal dingen niet in de hand, één van die dingen is het weer. Vandaag was het weer zo’n dag waar er veel regen werd verwacht. We besloten om daarom de dag rustig te beginnen, om 09.00u mochten we ontbijten en om 12.00u vetrokken we naar de bouwplaats.
Tijdens de ‘’spare time’’ werd er een hier en daar een kaartje gelegd, maar de meesten waren erg moe en deden niks!

Aangekomen op de bouwplaats werd er eerst geluncht en werden de vorderingen bekeken die de Roemenen de dag daarvoor hadden uitgevoerd: ze hadden namelijk 2000 (!) dakpannen naar boven gebracht en gestapeld klaar gelegd.
Dit zag er allemaal erg goed uit en de ploegen werden verdeeld, wat voor deze dag erg simpel was want het dak moest dicht en iedereen moest daar aan mee werken.

John en Danny gingen met de dames van de Stichting mee. Zij hadden een erg druk programma, omdat er een aantal dagen geen pakketten zijn rondgebracht hadden zij er dit keer extra veel.
Ook deze jongens vonden dit een indrukwekkende maar ook leuke, interessante en vooral gezellige middag!

Jullie hebben mee gekregen dat zondag William jarig was en wij, net als bij Ilse hebben geneuried en gewapperd. Natuurlijk hoorde hier ook taart bij en Dana had weer lekkere taarten verzorgd tijdens de thee.

Hans en ik hadden vandaag ook een erg drukke dag, zoals jullie in het blog bericht van gisteren hebben kunnen lezen, is ons item uitgezonden op de internationale televisie van Roemenië. We hebben gisteren de shots die de cameraman heeft genomen gecomprimeerd naar 10 min. Bekijk deze onder het kopje foto & video.
Velen vragen zich af wat Hans en ik nu iedere dag doen: zonder verder uit te hoeven leggen wat wij voornamelijk. ‘achter de schermen’ doen zeggen wij tegen iedereen: Hans en ik zitten iedere dag lekker op het terras en ik moet de hele dag “bier” voor hem halen! Omdat wij dagelijks een plek moeten zoeken met redelijk goede verbinding zijn wij voornamelijk bij FCF Restaurants te vinden ( Fast Connection Food Restaurant !) Een impressie foto vind je bij Foto&Video.

Omdat wij door de verwachte regen, en uiteindelijk ook de echte regen op de middag, later zijn begonnen, hebben wij ook na het diner nog doorgewerkt. We hebben beide kanten nu bijna helemaal dicht met pannen en hopen morgenavond alles kant en klaar te kunnen opleveren. Daarover morgen meer!

Een gedachte over “11 mei 2015

  1. Alle credits aan de filmsterren EN de cameraman/vrouw. Die heeft af en toe ook halsbrekende toeren moeten uithalen om de leuke shotjes te nemen 😉
    Wat zullen ze daar blij zijn met al het werk dat jullie verzet hebben!
    Jullie kunnen trots zijn op het resultaat.
    Gezellige laatste uurtjes samen en alvast een goede terugreis iedereen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s