1 juni 2015 – “ De Afzwaaiavond”

FullSizeRender

Het beloofde een avond te worden waarin er veel herinneringen werden opgehaald. Rond 18.30u kwamen de eerste leerlingen al binnenlopen, zij konden direct beginnen met het tekenen van de Europas.

Om 19.05u kwam ook Frans binnen, hij wou erg graag de laatste dagprijs in ontvangst nemen! Nadat Frans was gearriveerd konden we beginnen, Gerry opende de avond en liep met ons het programma door.
We begonnen met de gecomprimeerde film van 10 min. Hierin lieten we allerlei shots zien van de werkende leerlingen. (link naar de film) Degene die niet in deze film optraden werden in een fotocollage alsnog getoond.
Na de film nam Theo de bouwwerkzaamheden met ons door via een selectie van opeen volgende bouwfoto’s . We waren allemaal erg onder de indruk, er is natuurlijk in drie weken tijd ook erg veel werk verzet! De werkzaamheden nog even op een rijtje: dak, zolder, bijgebouw metselwerk tot de eerst verdieping, alle elektriciteit op de begaande grond en de fundering van het verwarmingshok. Iedereen heeft op zijn eigen manier meegewerkt aan dit project.

Na Theo nam Joke, onze opdrachtgeefster (Stichting Actie Roemenië) het over. Zij bedankte ons en vertelde wat de Roemenen de afgelopen tijd nog hebben gedaan. Ook vertelde zij wat het doel van volgend jaar is.

Voor een belangrijk enquête voor het Erasmusfonds, nam Gerry met ons deze enquête door. De enquête moeten de leerlingen thuis nog invullen.
Wij vonden dat het toen wel weer tijd was voor een drankje, de conciërges hadden ervoor gezorgd dat er weer een lekker fris drankje klaarstond!

Na de pauze was ik aan de beurt ik had natuurlijk het onderwerp: De Blog! Tijdens onze periode in Roemenië werd de blog erg goed gelezen: we zaten toen op een gemiddelde van 70 bezoekers per dag. Ik heb nog een aantal statistieken doorgenomen zoals, de top drie van de meeste reacties.
Deze blog blijft nog een jaar in de lucht, mijn opvolger kan er dan voor kiezen om hier ook gebruik van te maken. Maar blijf vooral leuke reacties plaatsen!

Toen kwam het hoogte punt van de avond! De evaluaties en uitreiking van de certificaten, dit deden de projectleiders Hans en Frank. Bij iedere leerling vertelden zij een leuke anekdote en overhandigde het certificaat, Europas en de kalender. Deze kalender is speciaal gemaakt als aandenken voor het project.

Al met al was het weer een leuke en gezellige avond! Met dit laatste blogbericht wil ik alle trouwe lezers bedanken voor het volgen van onze blog. Ik hoop dat jullie met veel plezier hebben kunnen meegenieten van onze avonturen voor/tijdens en na Roemenië.

Namens alles leerlingen wil ik: Franks, Hans, Gerry, Minke, Sofia, Theo, Gerrie, Joke, Trieneke en Henny bedanken voor het mogelijk maken van onze geweldige stage.

Een gedachte over “1 juni 2015 – “ De Afzwaaiavond”

  1. Nogmaals complimenten voor iedereen die hoe dan ook meewerkten met dit project in Roemenië. Fijn d.m.v dit blog toch alles een beetje mee te beleven. Hopen op volgend jaar weer zo’n succes……..

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s