Project Roemenië heeft een nóg breder draagvlak !

Nadat vorig jaar al het Alfa College haar medewerking had toegezegd en 10 leerlingen had meegestuurd heeft nu ook ,voor de komende trip in 2016 , het Terra MBO officieel aangegeven graag aan het project Roemenië mee te willen werken. Zij zullen een werkvoorbereider niveau 4 én een Entree leerling beschikbaar stellen om een volledig “groen plan” te maken en, in samenwerking met de Entree leerlingen Assistent Installatie- en Constructie Techniek van het Noorderpoort het terrein volledig te omheinen.
Naast de Stichting ‘Actie Roemenië’, de stichting LAMP en Erasmus+ doen er nu ook 3 ROC’s mee. Dit betekent dat dit prachtige project een nóg breder draagvlak gaat krijgen. De nieuwe trip staat gepland van 12 april t/m 3 mei 2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s