Ministerieel bezoek in Den Haag

FrankFrank Broeders en Hans Buissink , 2 van de projectleiders ,van het door het Noorderpoort in 2013 opgezette Project Huiswerkverblijf Roemenië, zijn op Ministerieel bezoek in Den Haag geweest. In 2013 is dit project, samen met Stichting Actie Roemenië, Stichting Lamp en het Leonardo Fonds opgezet. In een later stadium haakte het Alfa-college aan en sinds dit jaar ook het AOC Terra. Hierdoor zijn er nu 3 MBO’s bij betrokken.

Op uitnodiging van verschillende Departementen die te maken hebben met vnl. Entree leerlingen hebben Frank en Hans, als ervaringsdeskundigen uit het veld, eerst anderhalf uur een ronde tafel gesprek gehad vertegenwoordigers/ Directieleden van deze departementen. Zij hebben hier met trots, passie én vakmanschap het Roemenië project mogen presenteren. Conclusie,: zeer lovenswaardig en een pracht concept. Naast dat ook Erasmus+  zich al lovend had gesproken is ook nu op dit niveau de waardering uitgesproken naar het Noorderpoort en de andere betrokken partijen.

Na deze bijeenkomst heeft Frank Broeders, vanuit zijn VSV expertise, nog met een select gezelschap waar wel minister Mw. Jet Bussemaker en helaas niet minister Dhr. Asscher bij was, ook nog even het project kunnen benoemen en kort mogen uitleggen. Insteek van deze sessie waren meer de items over kwetsbare jongeren. Het is Frank wél gelukt zich te laten vereeuwigen met onze Minister.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s