Kerstmarkt Alfa-college

Gisteren was de traditionele kerstmarkt op het Alfa-college. Dit jaar stond de markt in het teken van Project Roemenië, de gehele opbrengst van de markt gaat naar het project. In april vertrekt er weer een groep van leerlingen, de opbrengst wordt besteed aan de bouwmaterialen. Op de markt hadden verschillenden opleidingen van de Admiraal de Ruyterlaan zich gepresenteerd. De avond werd afgesloten met het ‘rad van Fortuin’, hier werd net als de rest van de avond erg positief op gereageerd.
Na de kerstvakantie wordt het bedrag bekent gemaakt.

Dit is alweer het laatste blog-bericht van 2015. Met heel veel plezier heb ik de blogberichten geschreven. 2015 was het jaar van het dak en het bijgebouw. We hebben ‘weer’ erg veel werkverzet, veel nieuwe ervaringen op gedaan maar bovenal hebben wij de mensen in Roemenië kunnen helpen. Dit is natuurlijk het uitgangspunt van het project!
Ik kijk uit naar 2016 dit wordt het jaar van opleveren en een samenwerking met een ‘nieuw’ ROC.

Ik wens iedereen een fijne feestdagen en een gelukkig 2016!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s