Vrijdag 22-04-2016 – Rust-‘Relax-Culti’ dag’

Heerlijk een verplichte vrije dag! Deze dag moest ingelast worden omdat er op de planning stond dat de betonrvloer gestort moest worden. Deze vrije dag was natuurlijk ook wel nodig, na vier dagen vroeg opstaan en hard werken. Helaas zat om 08.30u niet iedereen op tijd aan het ontbijt….. Dit keer lukte het Rowin om te laat te komen. Vandaag stond op de planning dat wij naar de gletsjer bij Balea Lac gingen.

Om 09.15u zaten wij in de bus op weg naar deze gletsjer. Bij Kaufland pikten wij Cristina onze tolk op. Na een busreis van zo’n ander half uur, kwamen wij bij Balea Lake aan. Balea Lake is een gletsjermeer dat op de hoogte een hoogte van 2.034 m ligt. Wij zijn naar de top van deze gletsjer gegaan met een kabelbaan. Voor velen was het de eerste keer een bezoek aan echte bergen en ook om in een cabine  te staan. Ruben en Erik hebben last van hoogtevrees en kregen vooral in de lift hier last van.

De eerste groep ging met Frank mee, zij hebben een wandeltocht op de gletsjer gemaakt. Nou ja een wandeltocht, meer een rondje lopen in de sneeuw. Ja, jullie lezen en zien het goed, wij hebben gisteren in de sneeuw gestaan! Er zijn prachtige foto’s gemaakt niet alleen van playboys zelf maar ook van het prachtige uitzicht. Sommige slimmeriken droegen sportschoenen, dit is vragen om moeilijkheden. Zonder profiel glij zo weer naar beneden, trouwens soms zelfs ook met profiel. Bijvoorbeeld, Hans met zijn van Bommels! Wij hebben enorm gelachen om alle uitglijders…

De tweede groep deed het lekker relaxt aan, zij hebben samen met Hans op het terras een biertje gedronken. Ook kregen de jongens gezelschap van een magazine crew van een sneeuwtijdschrift uit Duitsland. De modellen die hier bij hoorden vielen erg goed in de smaak bij de boys. Alleen de echte boys hadden nog een foto shoot met Hans. Zie de foto’s in de collage. Om 13.00u gingen we aan tafel, we aten een heerlijk goed gevulde soep met brood. Na de lunch bracht de kabelbaan ons weer naar beneden. Beneden kregen de jongens de gelegenheid om nog wat souvenirs te kopen. Het is wel opletten met de prijzen, er kan namelijk ook erg goed worden afgedongen. Tessa kocht bijvoorbeeld spullen voor 35 lei en deze heeft ze uiteindelijk af kunnen dingen voor 20 lei.

Om 15.15u zat iedereen weer in de bus. Later kwamen wij aan bij het shoppingcenter Sibiu. Hier had iedereen ander half uur de tijd om te shoppen. In het center kan er niet alleen kleding en schoenen worden gekocht, maar er is ook een supermarkt en er zijn elektronica zaken. Bepakt en bezakt zat iedereen weer in de bus. We reden daarnaar Super MAMMA en aten hier ons diner. Na het diner was er nog een overleg met groepsoudsten over de volgende dag. Hierna had iedereen tot 21.45u de mogelijkheid om Sibiu by night te zien. De meeste belanden op het terras. Er waren dit keer ook twee groepjes (Jon en Rowin) (Kevin, Jeroen en Leon) die de aan de praat kwamen met Roemeense dames. Zij hebben samen nog iets gedronken en kwamen de bus binnen met de grootste verhalen! Helaas waren Jon en Rowin ook de tijd vergeten en kwamen 10 min te laat bij de bus. Voor Rowin was het natuurlijk alweer zijn tweede keer deze dag. Hier heeft Hans op gepaste wijze bij stilgestaan.

Helaas was het voor Gerry maar ook voor ons de laatste avond dat hij in ons midden was. Gerry vertrekt namelijk zaterdag en Frank E. en Roelof komen ervoor terug.Iedereen schreef in de huisjes nog wat in de boekjes en op tijd was het weer stil.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s