2 mei 2016 – Opruiming!

De laatste uren zijn nu ingegaan, ook dat is nu te merken…. Zondagavond was het heel erg gezellig geweest en dit voelde iedereen deze ochtend. Tijdens de busrit deelde Frank de teams van vandaag in. Erik en Jeroen onder leiding van Roelof zijn verder gegaan met het tegelen. Zij hebben drie ruimtes kunnen tegelen en kunnen hier enorm trots op zijn.
Allard, Youp, Rowin en Leon hebben alle zelfgemaakte kasten op de zolder in elkaar gezet. Deze zal Joke, onze opdrachtgeefster in augustus gaan vullen.
De rest is bezig geweest met alles op te ruimen. Dit ging niet zonder slag of stoot en de meesten zijn helemaal op en hebben haast geen puf meer. Hans en Frank hebben het laatste restje uit de jongens getrokken we hebben het met succes kunnen afronden….
Tessa samen met Marco heeft de keuken helemaal opgeruimd en alle spullen in dozen gedaan. Dit onder zeer streng toeziend oog van Trieneke….

De deadlines van afgelopen weken zijn bijna allemaal gehaald. De leidingen liggen erin, de omheining is geplaatst en het terras is ook al aangelegd. Op al deze prestaties kunnen wij erg trots zijn. Dit hadden wij natuurlijk niet zonder de begeleiding gekund. Chapeau voor deze 4 heren!
Ook verzorgde Tessa iedere dag een lekker lunch. Iedereen heeft in deze drie weken zichzelf kunnen ontwikkelen. En zal met een goed gevulde rugzak naar Nederland terug keren!
Ons laatste diner nuttigden wij bij de camping. Het was een echt feestmaal, met goulash en weer een heerlijke soep. Voor ons diner hielden Frank en Hans nog een toespraak, zij zijn erg trots om met de volledige groep weer terug te keren… Dit was vorig jaar namelijk wel anders! De eigenaren van het pension gaven de projectleiders nog een presentje en bedankte hen voor het vertrouwenOok werd iedereen nog beoordeeld, gelukkig keert iedereen terug met een voldoende. Adi en Crisina kwamen nog afscheid nemen. Met de hele groep hebben we nog bij het kampvuur gezeten en wij sloten de avond non alcoholisch af. Helaas was iedereen door de drank heen, gelukkig betreurde dit de gezelligheid niet.  Al met al was het weer een erg drukke avond. Waarin ook nog tijd moest worden gezocht om de koffers in te pakken. Wij vertrekken vandaag (dinsdag) weer naar huis en dit zal dan bijna de laatste blog zijn. Morgen zal ik de blog weer vanuit Lieveren schrijven, dit zal wel even anders zijn. Iedere blog schrijf ik namelijk bij de MacDonalds, en kunnen Hans en niet meer discussiëren over de verhalen….

 

Een gedachte over “2 mei 2016 – Opruiming!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s