20 maart t/m 24 maart: voorbereidende week !

Ter voorbereiding van onze eigenlijke trip in mei zijn Frank Broeders en Hans Buissink, beiden van de projectleiding, in deze week alvast naar Roemenië geweest. Uit ervaring weten wij dat je erg veel nuttige dingen kan en moet doen: nieuwe prijsafspraken maken met het Gasthof, over de huisjes, de restaurants en prijsvergelijkingen maken. Ook  is er gekeken naar de inhoud van de verschillende culturele trips en mogelijkheden maar bovenal geldt; we gaan er in de eerste plaats heen om te bouwen!

Gebleken is dat ook in Roemenië de prijzen zijn gestegen maar, al met al, denken we redelijk goed uit te komen.

 

De mannen zijn ook een dag op stap geweest met Adi en Sorin. Deze twee Roemenen zullen onze eigen bouwmanagers worden die weer in opdracht van de Dames van de Stichting Actie Roemenië werken.

Bouwinhoudelijk was er al een activiteitenlijst gemaakt en we kunnen rustig zeggen dat ‘er voldoende werk te doen is ‘! Naast het nodige binnenwerk kan er veel aan de buitenkant en op het terrein gewerkt worden. Jullie zien in de fotorubriek de nodige actuele foto’s.

 

Op onze aankomst dag op 1 mei zullen wij onze bouwlocatie bezoeken en kennismaken met o.a. de bewoners van de Gipsy hill. Er is afgesproken dat wij op 2 mei, op de eerste echte werkdag, een presentatie en uitleg gaan krijgen over de door ons uit te voeren werkzaamheden.

 

Nu leek het voor Frank en Hans een vakantieweek en dat werd ondersteund door een fantastische temperatuur; er was zelfs een dag met 27o! Nu weten we ook wat een landklimaat inhoud; van ’s nachts vorst tot overdag 27o. Dat betekent dus weer de nodige zonnebrandcrème mee en………..vooral veel drinken: wel water hoor!. Zij hebben gelijk maar onderzoek gedaan wat grote hoeveelheden water kosten.

 

Kortom: we zijn weer een stap dichter bij de aftrap. Ik zie jullie allemaal op de 12e april. Een uitnodiging volgt.

2 gedachten over “20 maart t/m 24 maart: voorbereidende week !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s