12 april: de laatste voorbereidingen…………..

Afgelopen woensdag hadden wij nog een bijeenkomst georganiseerd om de deelnemers voor de laatste keer te informeren . Daarbij waren ook de ouders/verzorgers en partners uitgenodigd. Uiteraard waren deze natuurlijk ook benieuwd om te weten met wie hun kinderen op stap zouden gaan.

We waren ook erg blij, naast de M&C medewerkers van de scholen ook de lokale- en regionale pers aanwezig was.

Iedere deelnemer ontving bij binnenkomst naast de bestelde bodywarmer ook nog een paar werkhandschoenen, een rolmaat en een potlood. Deze zijn door een leverancier gesponsord waar wij erg blij mee zijn. Het is nl. de afgelopen jaren een van onze grotere kostenposten geweest; óf ze waren snel versleten óf vergeten, óf kwijt geraakt óf gegeten?

Ook kreeg iedereen een informatieboekje overhandigd met héél veel nuttige tips en informatie. Tijdens de presentatie werd veel van de inhoud behandeld en was er volop gelegenheid om vragen te stellen.

Na het voorstelrondje van de (begeleidende) leiding heeft Frank het ontstaan en het vervolg van het project uitgelegd. Joke Mulder, de voorzitter van de Stichting Actie Roemenië heeft, ondersteund met veel foto’s, een en ander over het land en specifiek het dorpje Tichindeal verteld.

Tot slot kregen deelnemers en gasten nog veel informatie over de reis, vaccinaties en do’s and dont’s. Verschillende hadden echter nog niet alle papieren én vaccinaties in orde en werden dringend verzocht dit komende week in orde te maken.

Als de rest van de trip net zo uitpakt als de voorbereiding zullen niet alleen de deelnemers maar zeker de inwoners van Tichindeal erg tevreden zijn!

 

Voordat we op 1 mei vertrekken gaan eerst Frank en Hans nog naar Den Haag om dit fantastische project bij Minister Jet Bussemaker te mogen presenteren. Natuurlijk lezen jullie het vervolg ook op deze blog.

DSC_0715

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s