19 april: Interesse van Den Haag !

Nadat Hans en Frank al vorig jaar naar Den Haag waren geweest voor de uitleg en toelichting van ons fantastische project waren zij vandaag weer uitgenodigd om naar het Ministerie van Onderwijs in Den Haag te komen.

Naast Frank Elsdijk, die in opdracht van het Ministerie en komend van de RUG ,vorig jaar een onderzoek had uitgevoerd hadden wij ook een ( ex ) Entree leerling mee. Deze Tessa Doddema, was vorig jaar onze ‘kokkin’ en is nu doorgestroomd naar niveau 2, opleiding Dienstverlener breed.

 

Zij hebben eerst een presentatie van 1 /1/2 uur mogen geven aan Directie van OCSW / MBO/ Soza en EZ ( allemaal moeilijke afkortingen maar wel érg belangrijk hoor!) en daarna nog een half uur met Minister Mw. Jet Bussemaker. Ik heb begrepen dat met name Tessa een voortreffelijke presentatie heeft gegeven. De Minister heeft gezegd zeer onder de indruk te zijn van de presentatie en het rapport en dat een verdere uitrol van dit project warm wordt gedragen. Er komt zeker nog een vervolg.

 

De foto’s geven een leuk beeld van deze dag !

Een gedachte over “19 april: Interesse van Den Haag !

  1. Wat ontzettend leuk en mooi resultaat! En geslaagde foto’s! Top.
    Veel succes met de laatste loodjes voor vertrek. Erg benieuwd naar de eerste berichten.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s