Daar gaan we weer!

De voorbereidingen zijn al een tijdje van start gegaan betreft het team van specialisten samen stellen. We gaan nl. weer met een nieuw team naar ons project Huiswerkverblijf in Tichendael. Dit jaar vertrekken we op maandag 30 april en komen 18 mei weer terug. 

Het is weer gelukt om een team vol toppers te kunnen vinden van verschillende scholen; Noorderpoort, Alfa-College en het Terra MBO.  

 

Op woensdag 7 maart hebben de deelnemers kennis kunnen maken met elkaar. Joke Mulder, de Voorzitter van de Stichting ‘Actie Roemenië’ heeft een boeiende presentatie gegeven over de aanleiding van dit project. Daarnaast hebben Frank Broeders en Gerry Blaauw uitvoerig uitgelegd wat ons op bouwgebied staat te wachten. Ook heeft iedereen een ‘werk’ bodywarmer gepast, deze zal gepersonaliseerd worden. Tevens is hier een flinke dosis informatie aan toegevoegd en dit is natuurlijk niet allemaal blijven hangen. Momenteel zijn wij druk bezig met het samenstellen van een informatieboekje, hierin staan o.a. adviezen, instructies en regels. Deze zal worden uitgereikt op de volgende bijeenkomst op 11 april 2018. 

 

Vanaf heden zal ik; Nathalie Valke de blog bijhouden. Ik heb het stokje van Lorenzo Boekholt mogen overnemen. Zelf ben ik student Marketing & Communicatie, niveau 4 aan het Noorderpoort. De komende weken zal ik onder de vleugels van Hans Buissink jullie op de hoogte houden van de avonturen in Tichendael! 

 

Vanaf nu zullen jullie regelmatig de verdere ontwikkelingen via deze blog kunnen volgen. Niet alleen in woord maar hopelijk ook in beeld

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s