Familiedag!

Op woensdag 11 april hebben wij weer een bijeenkomst gehad, dit keer met alle deelnemers en Familie en aanhang. De zaal zat gezellig vol en iedereen was aanwezig. Alle deelnemers hebben bij binnenkomst een gepersonaliseerde bodywarmer en een bidon gekregen. Door deze bodywarmer zullen wij als groep herkenbaar zijn in Roemenië naast dat deze ook gewoon als werkkleding gebruikt kan worden.

 

Inhoudelijk was deze avond vooral gericht op de vaders, moeders, vriend, vriendin, broertje en/of zusje. Frank trapte af door het ontstaan van het project toe te lichten waarna Joke van Stichting Actie Roemenië zeer uitgebreid vertelde over het land, de cultuur, het dorp, de stichting en het Huiswerkverblijf. Sanne Neijenhof, de schoolpastoor en eveneens deelnemer van het Alfa-college overhandigde daarna een cheque van €1135,- aan de Stichting. Dit bedrag is opgehaald tijdens de Kerstmarkt van het Alfa-College . Het bedrag is bedoeld voor de bouwmaterialen.

Tot slot namen Hans en Gerry het over en namen de belangrijke zaken door zoals; de regels, dagindeling, de reis en het buddysysteem. Door de presentatie van Joke en de inhoudelijke informatie die verteld is, hebben de familieleden die mee waren ook een beeld gekregen van wat hun zoon/dochter/vriend/vriendin gaat doen deze komende drie weken. Elke deelnemer heeft ook een informatieboekje mee gekregen met alle ins en outs van de reis.

Tot slot werd er natuurlijk een foto gemaakt van de groep deelnemers mét de bodywarmer aan! 😊

Over een aantal dagen zien we elkaar weer en dan begint het avontuur pas écht!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s