Dag 7: Op en top relaxen!

Vandaag was een relax dag, iedereen kon een beetje uitslapen want het ontbijt begon om 09:30 ipv. 07:30. Toch hadden sommige nog wel kleine oogjes maar of dit nou komt door het te laat op bed gaan of door het “ratje” (om wie het gaat: weet dat zelf heel goed)😊. Ook had iedereen de vrije keuze in wat ze wilden doen, er was wel een klein programma opgesteld maar het was vrijblijvend of je hier aan mee wou doen. Zo zijn we om 11:00 naar Bergkirche Michelsberg/Cisnãdinoara gelopen. Een oude kerk die zich bevind op een berg. Je had daar een prachtig uitzicht over het hele dorp. Na dat we weer beneden waren zijn een aantal terug gelopen naar de camping en het andere deel is mee gelopen naar de ‘kikkerrots’ dit is een rots die de vorm heeft van een kikker. Zo creatief als mijn hoofd is kon er enkel en alleen een hond in zien maar gelukkig was ik niet de enige! Rondom de kikkerrots loopt een klein beekje waar ieder jaar een aantal studenten in moeten liggen. Maurice en Danny gingen deze uitdaging aan en snel volgden Lars en Alexander ook. Het was een plek waar de jongens zich even konden uitleven haha..

In de ochtend leek het alsof er veel regen en onweer aan zat te komen maar dit trok snel weg. Omdat het uiteindelijk toch mooi weer was wou Frank de berg beklimmen waarbij Yasser, Kevin en Alexander aansloten. Zij hebben een stevige wandeling gemaakt door de natuur terwijl de rest met de bus naar Sibiu ging om lekker te winkelen of om op het terras te zitten. Echter begon het om 16:00 terwijl ze, onder begeleiding van Frank aan het wandelen waren, keihard te regenen, harde wind, grote hagelstenen en modderstromen. Terwijl bij ons in Sibiu om 18:00 vier druppels regen viel. Maar dat hield ze natuurlijk niet tegen! Om even te laten zien hoe het er uit ziet als het regent kun je dit vinden in de video.

Tot Hans zijn grote verbazing waren alle lichten om 23:00 al uit. In de afgelopen 5 jaar is het nog nooit voorgekomen dat de complete groep al om 23:00 in bed lag. Gelukkig denkt iedereen wel goed om zich zelf en gaat iedereen gewoon op bed wanneer ze moe zijn. Om zo morgen weer de volle 10.000% te kunnen inzetten tijdens het werken.

Een gedachte over “Dag 7: Op en top relaxen!

  1. #DAG7:
    FROG-rock klinkt als DOG-rock! Conclusie, geef de Palinka maar de schuld van de onverstaanbare woorden. Het is toch écht een DOG!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s