Dag 10: Wisseling van de wacht!

Allereest wil ik even melden dat het niet mogelijk was om een video van de voortgang te maken. Dit omdat het gisteren regende. Ook omdat de camera die ik gebruik voor de foto’s en video’s in bruikleen is en daarom kon ik er niet mee door de regen.

De ochtend begon voor Hans erg vroeg om 05:00 werden Gerrit en Mark naar het vliegveld gebracht, zoals gisteren al vermeld had worden er halverwege docenten gewisseld. Na het ontbijt gingen Hans en ik weer naar het vliegveld om de twee nieuwe docenten op te halen. René en Sanne, twee van het Alfa-College. Snel naar de camping gereden en daarna door naar Tichindeal. Zo hebben ze al even kennis kunnen maken met de groep en zijn ze ook de Gipsy Hill op geweest.

Boven in het huiswerkverblijf zijn ze weer bezig geweest met de isolatie terwijl er tegelijkertijd elektriciteit geïnstalleerd werd. Dit moest gedaan worden zodat ze morgen kunnen gaan beginnen met het zetten van de gipsplaten. Echter gaat alles natuurlijk op zijn Roemeens en hadden ze te weinig kabels en kunnen ze morgen weer aan de gang 😊. Buiten zijn de muren weer verder gestuct. Ook is er weer voortgang gemaakt in het gebied rondom het gebouw, morgen gaan ze namelijk beginnen met de bestrating. Toen ik aankwam rond 15:00 op de bouwplaats begon het al te regenen, de partytenten zijn al opgezet zodat er onder de tenten doorgewerkt kan worden. Ook in de regen buffelen de tuinmannen gewoon door! Zo hebben er een paar geïmproviseerd met vuilniszakken maar daar trok Alexander zich niet zo veel van aan. In korte broek en in het T-shirtje gewoon doorgaan! Tot op de laatste minuut hebben zij buiten doorgewerkt terwijl de hopmannen al in het bouwoverleg zaten. Zelfs na anderhalf week zitten de energie er nog goed in!

’s Avonds hebben we weer pizza gegeten en eenmaal terug op de camping werden er weer spelletjes gespeeld en gezellig met elkaar gekletst. Bijna iedereen was verstandig genoeg om lekker op tijd zijn bed op te zoeken en dat is ook de reden dat nog steeds iedereen vol energie zit en er nog steeds niemand ergens te laat is gekomen. Laten we dit zo gaan volhouden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s