Dag 11: Ziekenboeg

Vandaag zijn er weer veel meters gemaakt, Binnen in het huis zijn de wc’s en douches geïnstalleerd en kon er beneden geverfd worden. Het begint er al goed op te lijken en het doel is dan ook om sowieso de benedenverdieping gebruiksklaar op te leveren. Zo als het er nu uit ziet en iedereen op dit tempo doorwerkt gaat dat ook lukken! Boven zit de isolatie er in en zijn ze druk bezig met de elektriciteit. Buiten worden er stoepbanden om het gebouw gelegd, dit zijn grote stenen waar later de bestrating tegen aan gelegd gaat worden. Ook begint het er buiten steeds meer op te lijken. Leuk om de voortgang te zien die er gemaakt wordt. Wat kan er veel gebeuren op een dag!

 

Echter is tijdens het werken het eerste ongevalletje voorgekomen. Terwijl Jeffrey hard aan het werk was maakte hij een verkeerde draai waardoor hij zijn middag kon afsluiten in het ziekenhuis, omdat wij in Nederland natuurlijk compleet andere dingen gewend zijn was dit wel erg wennen. Hans was met Jeffrey naar de spoedeisende hulp gereden. Maar omdat deze beste man geen 18 jaar is konden ze hem daar niet helpen. Na 3 ziekenhuizen/dokterpraktijken bezocht te hebben kwamen uiteindelijk bij een ziekenhuis aan en daar werden foto’s gemaakt van zijn pols. Gelukkig voor Jeffrey is er niks gebroken kwam hij er met een drukverbandje en wat zalf er goed van af!

Naast dit ongevalletje is onze “ziekenboeg” de afgelopen dagen redelijk volgelopen. Aanvankelijk door het mooie weer veel hooikoortsgevallen. Daarna door de temperatuurverschillen keelpijn en snotneusjes. En door de bouw wat schaafplekjes en wondjes. Dat betekend wel dat Hans en ik iedere dag even naar de lokale apotheek moeten.

 

’s Avonds hebben wij weer bij Super Mama gegeten, het was nog redelijk warm buiten dus veel hebben ook lekker buiten gezeten. Toen eenmaal het eten op was dachten de jongens elkaar wel te kunnen uitdagen met armpje drukken. Alexander begon tegen Danny en de rest begon te volgen. Een medewerker van Super Mama zag dit en daagde Hans J uit voor een duel, echter duurde dit slechts 1 minuut. De medewerker had Hans snel onderuit 😊. Ook dit is terug te zien in de video. En wie gaan er morgen uitgedaagd worden? We gaan het zien!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s