Dag 12: Plan B.

Ondanks dat er natuurlijk hard gewerkt wordt doen wij ook leuke uitjes, zo zijn we al bij de bergkirche  geweest. Ook hebben we de “leugenbrug” gezien en zijn we naar het grote winkelcentrum gegaan. En zo zijn Hans en ik gisteren onderweg gestopt bij de bron. Ze geloven dat als je dat water drinkt dat het een helende werking heeft en dat dit super gezond voor je is. Dat moest ik natuurlijk even proberen. Maar ook aanstaande zondag gaan we weer op pad en dit keer naar Bâlea Lake, een berg waar we met een kabelbaan naar toe gaan om te zien wie er dit keer zonder shirt de sneeuw in duikt!

De ochtend verliep soepel, iedereen was lekker bezig met zijn/haar taken en het begon er goed op te lijken. Tot na de lunch het gehele schema omgegooid moest worden. Vanaf maandag gaat er de hele week veel regen vallen, althans dat is de voorspelling. De plannen zijn gewijzigd en iedereen is buiten aan het werk gegaan. Maar omdat de beneden verdieping ook gebruiksklaar opgeleverd moet worden bleven er vier mensen binnen werken en is de rest naar buiten gegaan. Omdat daarna het stressgehalte erg hoog was en mijn aanwezigheid met de camera niet meer zo gewaardeerd werd heb ik die maar snel opgeborgen en ben mee gaan helpen. Samen met Kim en Maurice hebben wij pleisterwerk moeten smeren zodat ze daarna konden gaan stucen. Vandaag heb ik mijn bouwkunsten kunnen testen, misschien toch een opleiding switch? 😉 Terwijl ik bezig was op de bouw heeft onze keukenprinses Rachel mooie foto’s en video’s gemaakt. I.v.m. de drukte op de bouw is er vandaag een korte video met een sfeerimpressie over de voortgang. Binnen in het gebouw zijn ze verder gegaan met de badkamers, verlichting en elektriciteit. Ook zijn ze bezig geweest met het verven van de muren. Morgen worden de lampen opgehangen en hopen ze klaar te zijn met de badkamers.

Ook gisteravond was het weer feest. Ik weet niet of het komt doordat er 5 meiden bij zijn of omdat ze het stiekem allemaal wel erg fijn vinden maar er waren weer een paar die gisteren keurig netjes met een gezichtsmaskertje op de stoel zaten te relaxen. Nadat de mannelijkheid een boost had gekregen moest er natuurlijk ook nog even een karaoke met K3 worden gehouden. Terwijl er een paar bij zaten die wilden beslissen wie er nou het sterkste is, met armpje drukken. Niet iedereen was even gelukkig met de leuke muziek van K3 en uiteindelijk lag iedereen toch wel lekker op tijd in zijn bed.

2 gedachten over “Dag 12: Plan B.

  1. Super leuk om te lezen en mee te kijken met jullie vorderingen daar. erg fijn voor ons thuis dat jullie dit zo doen. Respect voor jullie allemaal en natuurlijk erg trots op onze Lars. Jullie zijn allemaal grote kanjers!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s