Dag 20: Toeristen!

Vanochtend was het ontbijt om 09:30 dat betekend lekker een beetje uitslapen! Na het ontbijt had iedereen tot 12:00 de tijd voor zich zelf. Eigenlijk was de hele dag een beetje vrije tijd want als je wou blijven chillen in het hotel om lekker bij te komen kon dat ook, wou je wel de stad verkennen dan moest je om 12:00 verzamelen bij de ingang. Lekker in het zonnetje liepen we langzaam naar de grote stad en werd er een ‘meeting point’ afgesproken waar we moesten verzamelen om 14:30 voor de lunch. Ook werd er aan gegeven dat de dames verplicht onder begeleiding van vijf mannen moest rondlopen. Dit omdat het een erg grote en onbekende stad was. Dat was toch wel het vaderlijke advies van de begeleiding 😊.

De groepjes gingen elk een kant op. De één ging op het terras zitten met een biertje, de ander ging winkeltjes bekijken en nog weer een ander groepje ging de gehele stad bekijken. Van kerken tot aan rozentuinen tot aan relaxen in bootjes op het water. Om half drie was iedereen weer op de plek waar we hadden afgesproken. Na de lunch hadden we tot 20:00 de tijd om gewoon weer lekker je gang te gaan. Als we maar om 20:00 weer bij het hotel waren. We hebben erg veel van de stad gezien en iedereen heeft ook erg genoten van zijn extra vakantie dagje. Sommige hadden nog geen souvenirtjes kunnen vinden in Sibiu maar hebben de nodige spulletjes toch nog hier kunnen halen.

Lekker in het zonnetje heeft iedereen zijn dag ingevuld op zijn/haar manier en heeft iedereen genoten van de prachtige stad. Morgen vertrekken we dan toch echt weer terug naar Nederland en zit de reis naar Roemenië er op. Koffers inpakken, nog de laatste biertjes samen drinken en dan toch maar “redelijk” op tijd naar bed.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s