Dag 21: Nu gaan we écht!

Gister heb ik de blog van dag 20 geschreven. Echter kreeg ik het niet voor elkaar om de foto’s te uploaden. Ik bleef een foutmelding krijgen bij het grootste deel van de foto’s. Daarom staan er nu alleen de foto’s op die het wel deden. Ik ben nog bezig om ze er op te krijgen maar dan weten jullie nu waarom er niet zoveel foto’s bij staan.

 

Vandaag gaan we dan toch echt terug naar Nederland. Om 07:00 was het ontbijt en om 08:00 vertrokken we met taxi’s naar het vliegveld. Het vliegtuig vertrok om 11:00 en we hebben geen vertraging gehad en zijn we veilig geland in Frankfurt. We zijn geland om 12:00 lokale tijd. Vanaf Frankfurt zijn we met de bus van Paulusma Reizen naar Groningen gereden. Een rit van ongeveer 6 uur. Een moment voor iedereen om de oogjes even dicht te doen. De eerste twee uur van de reis heeft iedereen zijn ogen dicht gehad en zijn we na 2 uur even gestopt voor een pauze en om even wat te eten. Na de pauze zijn er weinig oogjes dicht gegaan en hebben er een aantal spelletjes gespeeld in de bus.

Bij aankomst in Stadskanaal stonden de ouders de studenten al op te wachten. Eigenlijk was iedereen ook wel erg blij om weer terug te zijn en werd er van elkaar afscheid genomen. Daarna is de bus verder gereden naar Groningen voor de gene die daar uitstapten. Daar stonden ook alle ouders al klaar en werden de koffers uitgeladen en de familie leden omhelst. Dit was het eindpunt van de bus en hier moest iedereen afscheid van elkaar nemen.

We zien elkaar terug op de afzwaaiavond op 5 juni. Maar nu, eerst allemaal even bijkomen van deze onvergetelijke reis!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s